#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Correction: Identification of miRNAs involved in fruit ripening by deep sequencing of Olea europaea L. transcriptome


Autoři: Fabrizio Carbone;  Leonardo Bruno;  Gaetano Perrotta;  Maria B. Bitonti;  Innocenzo Muzzalupo;  Adriana Chiappetta
Vyšlo v časopise: PLoS ONE 14(9)
Kategorie: Correction
doi: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0223354


Zdroje

1. Carbone F, Bruno L, Perrotta G, Bitonti MB, Muzzalupo I, Chiappetta A (2019) Identification of miRNAs involved in fruit ripening by deep sequencing of Olea europaea L. transcriptome. PLoS ONE 14(8): e0221460. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0221460 31437230


Článek vyšel v časopise

PLOS One


2019 Číslo 9
Nejčtenější tento týden
Nejčtenější v tomto čísle
Kurzy

Zvyšte si kvalifikaci online z pohodlí domova

Současné pohledy na riziko v parodontologii
nový kurz
Autoři: MUDr. Ladislav Korábek, CSc., MBA

Svět praktické medicíny 3/2024 (znalostní test z časopisu)

Kardiologické projevy hypereozinofilií
Autoři: prof. MUDr. Petr Němec, Ph.D.

Střevní příprava před kolonoskopií
Autoři: MUDr. Klára Kmochová, Ph.D.

Aktuální možnosti diagnostiky a léčby litiáz
Autoři: MUDr. Tomáš Ürge, PhD.

Všechny kurzy
Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#