#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Correction: Effects of dietary n-6: n-3 polyunsaturated fatty acid ratios on meat quality, carcass characteristics, tissue fatty acid profiles, and expression of lipogenic genes in growing goats


Authors: Mahdi Ebrahimi;  Mohamed Ali Rajion;  Saeid Jafari;  Mohammad Faseleh Jahromi;  Ehsan Oskoueian;  Awis Qurni Sazili;  Yong Meng Goh;  Morteza Hosseini Ghaffari
Published in the journal: PLoS ONE 14(9)
Category: Correction
doi: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0222678

The second affiliation for the fifth author is not indicated. Ehsan Oskoueian is affiliated with: Mashhad Branch, Agricultural Biotechnology Research Institute of Iran (ABRII), Agricultural Research, Education, and Extension Organization (AREEO), Mashhad, Iran.


Zdroje

1. Ebrahimi M, Rajion MA, Jafari S, Faseleh Jahromi M, Oskoueian E, Qurni Sazili A, et al. (2018) Effects of dietary n-6: n-3 polyunsaturated fatty acid ratios on meat quality, carcass characteristics, tissue fatty acid profiles, and expression of lipogenic genes in growing goats. PLoS ONE 13(8): e0188369. doi: 10.1371/journal.pone.0188369 30067750


Článek vyšel v časopise

PLOS One


2019 Číslo 9
Nejčtenější tento týden
Nejčtenější v tomto čísle
Kurzy

Zvyšte si kvalifikaci online z pohodlí domova

plice
INSIGHTS from European Respiratory Congress
nový kurz

Současné pohledy na riziko v parodontologii
Autoři: MUDr. Ladislav Korábek, CSc., MBA

Svět praktické medicíny 3/2024 (znalostní test z časopisu)

Kardiologické projevy hypereozinofilií
Autoři: prof. MUDr. Petr Němec, Ph.D.

Střevní příprava před kolonoskopií
Autoři: MUDr. Klára Kmochová, Ph.D.

Všechny kurzy
Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#