#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Correction: Reducing phenolic off-flavors through CRISPR-based gene editing of the FDC1 gene in Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces eubayanus hybrid lager beer yeasts


Autoři: Stijn Mertens;  Brigida Gallone;  Jan Steensels;  Beatriz Herrera-Malaver;  Jeroen Cortebeek;  Robbe Nolmans;  Veerle Saels;  Valmik K. Vyas;  Kevin J. Verstrepen
Vyšlo v časopise: PLoS ONE 14(10)
Kategorie: Correction
doi: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0224525


Zdroje

1. Mertens S, Gallone B, Steensels J, Herrera-Malaver B, Cortebeek J, Nolmans R, et al. (2019) Reducing phenolic off-flavors through CRISPR-based gene editing of the FDC1 gene in Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces eubayanus hybrid lager beer yeasts. PLoS ONE 14(1): e0209124. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0209124 30625138


Článek vyšel v časopise

PLOS One


2019 Číslo 10
Nejčtenější tento týden
Nejčtenější v tomto čísle
Kurzy

Zvyšte si kvalifikaci online z pohodlí domova

plice
INSIGHTS from European Respiratory Congress
nový kurz

Současné pohledy na riziko v parodontologii
Autoři: MUDr. Ladislav Korábek, CSc., MBA

Svět praktické medicíny 3/2024 (znalostní test z časopisu)

Kardiologické projevy hypereozinofilií
Autoři: prof. MUDr. Petr Němec, Ph.D.

Střevní příprava před kolonoskopií
Autoři: MUDr. Klára Kmochová, Ph.D.

Všechny kurzy
Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#