#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Kam se přestěhoval DiaZpravodaj?

15. 10. 2024

DiaZpravodaj – odborný a společenský bulletin, který již více než 10 let přináší vysokou odbornost, přehledné a aktuální novinky i pravidelné informace z diabetologie přímo do Vaší e-mailové schránky – nyní naleznete na portálu www.novomedportal.cz, odborném webu pro lékařské odborníky.

Stejný obsah, stejný autorský kolektiv, pouze nová adresa. Společnost Novo Nordisk ve spolupráci s Pears Health Cyber Europe se touto změnou snaží poskytnout lékařům snadnější a komplexnější přístup k důležitým informacím, kazuistikám, zprávám z našich i zahraničních konferencí a novinkám v oboru. Připojte se k nám na NovoMedPortal.cz a objevte bohatství znalostí a zkušeností užitečných pro Vaši každodenní praxi.

Pokud chcete i nadále dostávat nejnovější informace z oboru v podobě DiaZpravodaje, registrujte se prosím na NovoMedPortal.cz a v rámci registrace udělte svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení.

Registrací na NovoMedPortal nezískáte jen DIA Zpravodaj!

Registrací na Novomedportal.cz získáte možnost přístupu k celé škále obsahového bohatství, které tento portál nabízí. Včetně komplexních informací o léčivech a zdravotnických prostředcích, vzdělávacích materiálů, edukačních videí, záznamů z webinářů a mnoho dalšího. Staňte se součástí Novo Nordisk komunity. Zaregistrujte se ještě dnes a získejte přístup k relevantním a prověřeným informacím, které Vám pomohou v každodenní praxi.

Těšíme se na Vás na NovoMedPortal.cz!

CZ24DI00076



Štítky
Diabetologie Endokrinologie Praktické lékařství pro dospělé
Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#