#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

NovoMedPortal.cz - Více než jen firemní web

30. 7. 2024

Novomedportal.cz je výjimečným zdrojem informací pro odborníky v oblastech léčby diabetu, obezity a vzácných onemocnění, přesahující běžné standardy firemních webů. Jeho podtitul “Informace, vzdělávání a inspirace“ odráží rozsah a hloubku poskytovaných informací. Tento webový portál není jen klasickým firemním webem, tak jak je známe, ale má ambici být komplexním zdrojem informací pro lékaře a farmaceuty, který cíleně poskytuje ucelené informace, vzdělávací materiály, praktické nástroje a inspiraci k poskytování kvalitní péče o pacienty.

Komerční sdělení

Co se dozvíte o produktech Novo Nordisk?

Portál nabízí především komplexní přehled 16 léčiv a zdravotnických prostředků v oborech diabetologie, obezitologie a vzácných onemocnění. Každý produkt je prezentován prostřednictvím krátkých videí, textových popisů a infografik, které obsahují důležité údaje, včetně mechanismu účinku, dávkování, indikací a informací o účinnosti a bezpečnosti. Na jedné straně web umožňuje rychlý přehled pro ty, kteří mají k dispozici omezený čas, ale zároveň poskytuje detailní informace z publikovaných studií těm, kteří hledají hlubší znalosti.

Zajímá Vás například, jakým způsobem pomáhá léčivý přípravek Saxenda® Vašim pacientům efektivně snižovat hmotnost? Nebo byste chtěli vědět, jak se nám podařilo dostat semaglutid do tablety a co se děje s tabletou přípravku Rybelsus® v žaludku?

Co dalšího se můžete na portálu dozvědět?

Jedinečnost NovoMedPortalu spočívá nejen v poskytování informací o portfoliu společnosti Novo Nordisk, ale také ve sdílení bohaté škály neproduktových informací v oblasti diabetologie (Znáte cestu od inzulinu k tabletě?), obezitologie (Víte, jak zahájit rozhovor s obézním pacientem?) a vzácných onemocnění (Už jste se setkali s vrozenou hemofilií? Víte, jak vzniká nedostatek růstového hormonu?).

Věříme, že pacienti jsou nejen naše, ale i Vaše srdeční záležitost. Obáváte se u svých pacientů komplikací diabetu v podobě CMP nebo infarktu myokardu? Poslechněte si v rámci videoseriálu Novo News neurologa doc. MUDr. Aleše Tomka, Ph.D., který hovoří o riziku cévní mozkové příhody u diabetiků 2. typu, prof. MUDr. Martina Haluzíka, Ph.D., ve videu zaměřeném na kardiovaskulární rizika a jejich řešení a prof. MUDr. Michala Vrablíka, Ph.D. a jeho úvahu o tom, kam se posouvají ambice léčby DM2 a jakou roli mohou GLP-1 RA zastávat v různých fázích rozvoje aterosklerózy.

Co se naučíte? - vzdělávací zdroje

Vzdělávací sekce portálu přináší edukační videa, záznamy sympozií a webinářů, zprávy z akcí a kazuistiky. Tyto zdroje jsou ceněným doplňkem pro odborníky, kteří hledají nejen informace o přípravcích Novo Nordisk, ale také širší pohled na oblast diabetologie, obezitologie a vzácných onemocnění.

Jaké informace získají praktičtí lékaři?

Portál má speciální část určenou pro praktické lékaře, kterým poskytuje stručné a praktické informace o přípravcích Rybelsus ® a Saxenda ® , stejně jako relevantní informace z oborů diabetologie, obezitologie a vzácných onemocnění. Je pro Vaše pacienty důležité, kolik reálně zaplatí za moderní léčbu přípravkem Rybelsus ® ? Použijte kalkulačku doplatků.

NovomedPortal.cz myslí i na farmaceuty!

Ty nejdůležitější informace, stručně a přehledně nabízí portál i odborníkům za tárou. Týkají se především přípravků Saxenda ® a Rybelsus ® , ale pokud se cokoliv děje s dostupností našich dalších přípravků, farmaceuti zjistí potřebné informace na jedno kliknutí. Dozvíte se doporučené dispenzační minimum, pokyny pro uchovávání přípravku, informace k dávkování, titraci a aplikaci i co doporučit pacientům k překonávání nežádoucích účinků. U přípravku Saxenda ® poradíme, jaké používat jehly a u přípravku Rybelsus ® , jak správně zacházet s tabletou a co s ní rozhodně nedělat.

Kam se přestěhoval časopis DiaZpravodaj?

DiaZpravodaj - odborný a společenský bulletin, který již více než 10 let přináší vysokou odbornost, přehledné a aktuální novinky a pravidelné informace z oboru přímo do Vaší e-mailové schránky, nyní naleznete na našem portálu NovoMedPortal.cz. Stejný obsah, stejný autorský kolektiv, pouze nová adresa. Společnost Novo Nordisk ve spolupráci s Pears Health Cyber Europe se touto změnou snaží poskytnout odborníkům v diabetologii snadnější a komplexnější přístup k důležitým informacím, kazuistikám a novinkám v oboru. Připojte se k nám na NovoMedPortal.cz a objevte bohatství znalostí a zkušeností, které vám pomohou v každodenní praxi. Pokud chcete i nadále posílat nejnovější informace z diabetologie v podobě DiaZpravodaje, registrujte se na NovoMedPortal.cz a udělte Váš souhlas se zasíláním obchodních sdělení.

Proč se registrovat na NovoMedPortal.cz?

Registrací na Novomedportal.cz získáte možnost přístupu k celé škále obsahového bohatství, které tento portál nabízí. Včetně komplexních informací o léčivech a zdravotnických prostředcích, vzdělávacích materiálů, edukačních videí, záznamů z webinářů a mnoho dalšího. Staňte se součástí Novo Nordisk komunity. Zaregistrujte se ještě dnes a získejte přístup k relevantním a prověřeným informacím, které Vám pomohou v každodenní praxi.

Zkrácené informace o léčivých přípravcích

Zkrácená informace o přípravku Rybelsus ®

Zkrácená informace o přípravku Saxenda ®



Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#