#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

EDITORIAL


Published in: Listy klinické logopedie 2022; 6(1): 3
Category: Editorial

Milé čtenářky, milí čtenáři,

vítáme vás na stránkách našeho e-časopisu, jehož hlavním tématem je alternativní a augmentativní komunikace. Zároveň vás zveme k poslechu prvních rozhovorů, které v rámci nově vzniklého podcastu Řeči o řeči od 14. června publikujeme každý měsíc na stránkách našeho časopisu a na facebookovém profilu. Prvním – červnovým – rozhovorem o tom, jak komunikovat s neverbálním batoletem, nás poctila kolegyně Zuzana Blažková. Červencový rozhovor na téma Eye tracking jako forma AAK bude s paní Marií Cesnárikovou a v srpnu se můžete těšit na rozhovor s… Ale to už neprozradíme, sledujte naše stránky a facebookový profil, diskutujte pod jednotlivými rozhovory, a budou-li se vám líbit, sdílejte je mezi svými přáteli, pacienty a kolegy.

Tématem příštího čísla jsou kognitivně komunikační poruchy. Své články nejen k tomuto tématu, ale i do sekce Varia můžete zasílat do 14. září.

Na závěr mi dovolte trošku osobní vzkaz. Jistě jste si všimli krásné fotografie z dílny členky naší redakce Barbory Lichorobiec. Velmi mne tento obrázek oslovuje. Nejenže se hodí k hlavnímu tématu čísla, ale je mimořádně aktuální právě v těchto dnech, týdnech a měsících… Když se na fotografii dívám, napadají mne slova jako podpora, pomoc, povzbuzení, provázení… nebo také biblické „Jedni druhých břemena neste“ (Gal 6,2). Přeji nám všem do dalších dnů hodně sil k pomoci druhým a naději těm, kteří naši pomoc potřebují, ať už je to pomoc jakéhokoliv druhu.

Za redakci LKL

Zuzana Lebedová


Labels
Clinical speech therapy General practitioner for children and adolescents

Article was published in

Clinical speech therapy (Listy klinické logopedie)

Issue 1

2022 Issue 1

Most read in this issue
Topics Journals
Login
Forgotten password

Enter the email address that you registered with. We will send you instructions on how to set a new password.

Login

Don‘t have an account?  Create new account

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#