#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

ČSK VÁS ZVE NA KONGRES PRAŽSKÉ DENTÁLNÍ DNY A VELETRH PRAGODENT 2023


Published in: Česká stomatologie / Praktické zubní lékařství, ročník 123, 2023, 3, s. 58
Category: Information

Letos se koná kongres Pražské dentální dny (PDD) opět společně s veletrhem Pragodent 2023 v PVA EXPO PRAHA v pražských Letňanech, jak vyplývá z dohody mezi ČSK a PVA o pořádání společné akce vždy jednou za dva roky. PDD, 26. ročník mezinárodního kongresu České stomatologické komory, se uskuteční v termínu 13. – 14. října 2023. Veletrh Pragodent začíná o den dříve, tj. 12. – 14. října 2023.

Srdečně vás zveme na mezinárodní kongres PDD a na program ČSK v rámci Pragodentu, který bude probíhat po celou dobu veletrhu v hale 2D.

ČSK na Pragodentu: V hale 2D bude umístěn stánek ČSK s inovovaným informačním servisem. Novinkou bude ČSK Aréna. Ta letos nahradí dřívější ČSKavárnu. Celý tento prostor Komory v hale 2D mohou navštívit jak účastníci Pragodentu, tak Pražských dentálních dnů.

V prostoru nové ČSK Arény si návštěvníci budou moci poslechnout přednášky pro odborníky i laickou veřejnost, a seznámit se tak s novinkami v zubním lékařství, například formou prezentací dentálních firem.

Stánek ČSK nabídne informační a poradenský servis v zajímavé formě. Pásmo digitálních prezentací bude přinášet po celý den zajímavosti z komorového vzdělávání, preventivních projektů Světový den ústního zdraví a Republika bez kazu a bude uveden také tutoriál práce s webovým rozhraním pro členy ČSK. Ani letos nebude chybět burza pracovních nabídek.

Informace o kongresu PDD a o programu ČSK v rámci veletrhu Pragodent sledujte na komorovém webu www.dent.cz.

Vzdělávací středisko ČSK


Labels
Maxillofacial surgery Orthodontics Dental medicine
Login
Forgotten password

Enter the email address that you registered with. We will send you instructions on how to set a new password.

Login

Don‘t have an account?  Create new account

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#