#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Přehled aktuálních změn v obsahu alkoholuu piv vyráběných v České republice


Overview of Current Changes in Alcohol Contents of Beers Produced in theCzech Republic

Paper concerns the alcohol contents of beer now produced. The previous and contemporary waysof beer signing as well as a complete list of beer sorts produced in the Czech Republic is presen-ted.

Key words:
alcohol concentration - beer - alcohol beveradges - balance counts


Autoři: M. Hirt 8;  E. Čechová 3;  J. Fialka 4;  P. Hottmar 5;  S. Loyka 6;  J. Mráz 8;  V. Sekyra 2;  K. Schneller 8;  R. Útrata 7;  F. Vorel 2;  J. Zikmund 1
Působiště autorů: Ústav soudního lékařství Záchranné služby hl. m. Prahy, přednosta prim. MUDr. Michal Beran2 Soudnělékařské oddělení Nemocnice, České Budějovice, přednosta prim. MUDr. František Vorel, CSc. 3 Ústav soudního lékařství Lékařské fakulty UK, Plzeň, přednosta d 1
Vyšlo v časopise: Čes.-slov. Patol., , 1999, No. 4, p. 47-54
Kategorie: Články

Souhrn

Práce se zaobírá problematikou obsahu alkoholu v současné době vyráběných piv. Je zde uvedendřívější i současný způsob značení piv a kompletní soupis všech druhů piva produkovanéhov České republice.

Klíčová slova:
koncentrace alkoholu - pivo - alkoholické nápoje - bilanční propočty

Plné znění tohoto článku není v digitalizované podobě.
V případě zájmu kontaktujte NTO ČLS JEP, které vám může poskytnout sken časopisu.

Štítky
Patologie Soudní lékařství Toxikologie
Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#