Přehled aktuálních změn v obsahu alkoholuu piv vyráběných v České republice
Authors:
M. Hirt 8; E. Čechová 3; J. Fialka 4; P. Hottmar 5; S. Loyka 6; J. Mráz 8; V. Sekyra 2; K. Schneller 8; R. Útrata 7; F. Vorel 2; J. Zikmund 1
Authors‘ workplace:
Ústav soudního lékařství Záchranné služby hl. m. Prahy, přednosta prim. MUDr. Michal Beran2 Soudnělékařské oddělení Nemocnice, České Budějovice, přednosta prim. MUDr. František Vorel, CSc. 3 Ústav soudního lékařství Lékařské fakulty UK, Plzeň, přednosta d
1
Published in:
Čes.-slov. Patol., , 1999, No. 4, p. 47-54
Category:
Overview
Práce se zaobírá problematikou obsahu alkoholu v současné době vyráběných piv. Je zde uvedendřívější i současný způsob značení piv a kompletní soupis všech druhů piva produkovanéhov České republice.
Klíčová slova:
koncentrace alkoholu - pivo - alkoholické nápoje - bilanční propočty
Labels
Anatomical pathology Forensic medical examiner ToxicologyArticle was published in
Czecho-Slovak Pathology
1999 Issue 4
Most read in this issue
- Hemangióm ovária
- Exprese p53, p21 a bcl-2 v prognostice plicníchkarcinomů
- Dobre diferencovaný inflamatórny liposarkómpodkožia (inflamatórny atypický lipomatóznytumor)
- Vliv autolýzy na interpretaci výsledkůimunohistochemického průkazu myoglobinua fibrinogenu v myokardu