#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

EDITORIAL


Published in: Česká stomatologie / Praktické zubní lékařství, ročník 123, 2023, 1, s. 1
Category: Editorial

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

přestože je náš odborný časopis apolitický, zmíním zde nedávnou volbu prezidenta republiky, neboť se jedná o událost nastávající jen jednou za pět let, která má zásadní vliv na směřování i obraz naší země a nepřímo na nás všechny.

Konečně tedy máme nového prezidenta, jehož zvolení předcházela hektická a vyostřená předvolební kampaň rozdělující společnost, pracovní kolektivy i rodiny. Naštěstí ihned po zveřejnění výsledků a prvním projevu úspěšného kandidáta mohlo konečně dojít ke zklidnění emocí a můžeme se opět naplno věnovat smysluplným bohulibým činnostem přinášejícím ovoce pro sebe i pro společnost. V době vydání tohoto čísla již budeme netrpělivě vyhlížet jarní probouzení přírody po zimním spánku. Nejvyšší čas se také probrat a začít pracovat na plnění úkolů a plánů stanovených novoročními předsevzetími.

V přátelské a konstruktivní atmosféře se začátkem února sešla naše redakční rada. Při zasedání bylo mimo jiné oznámeno, že se naše redakce rozrostla o odborného editora webu (cspzl.dent.cz), a bylo diskutováno další směřování časopisu.

V aktuálním čísle na vás čekají tři velmi zajímavé odborné články z oblastí dětského zubního lékařství, implantologie a ústní hygieny. Přeji vám příjemné čtení.

MUDr. Martin Kapitán, Ph.D.

šéfredaktor


Labels
Maxillofacial surgery Orthodontics Dental medicine
Topics Journals
Login
Forgotten password

Enter the email address that you registered with. We will send you instructions on how to set a new password.

Login

Don‘t have an account?  Create new account

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#