#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Pozvánka na září: ESMO Congress 2024, Barcelona

27. 8. 2024

Letošní ročník kongresu Evropské společnosti pro klinickou onkologii (ESMO) se uskuteční ve dnech 13.–17. září ve španělské Barceloně. Toto prestižní odborné setkání tradičně nabídne nejčerstvější data z klinického výzkumu, prostor pro edukaci a seznámení s novinkami v oboru i navazování kontaktů.

Jménem společnosti Servier si vás dovolujeme pozvat konkrétně na satelitní sympozium nazvané „Optimalizace kontinua péče o pacienty s metastazujícím kolorektálním karcinomem (mCRC) ve 3. a dalších liniích“, jež proběhne v sobotu 14. září 2024 od 13 hodin. Chiara Cremoliniová se na úvod zaměří na orientaci v současném terénu léčby mCRC ve vyšších liniích. S vývojem terapeutických strategií následně seznámí Lukas Weiss. Kathrin Heinrichová na závěr přidá poznatky z reálné praxe na základě kazuistických sdělení.

Formát LIVE Plus Congress navíc nabídne účastníkům možnost zúčastnit se nejen osobně, ale také prostřednictvím platformy Virtual Congress.

Pojďte se společně potkat, zjistit, co právě hýbe výzkumnou i klinickou praxí, a nechat se inspirovat kolegy z celého světa. Všechny potřebné informace naleznete na oficiálních webových stránkách kongresu, a to včetně podrobného programuRegistrace je spuštěna zde.



Štítky
Gastroenterologie a hepatologie Onkologie
Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#