#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Editorial


Published in: Česká stomatologie / Praktické zubní lékařství, ročník 122, 2022, 4, s. 101
Category: Editorial

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

turbulentní rok 2022 se blíží ke svému konci. Všudypřítomná předvánoční atmosféra vybízí ke zpomalení celoročního shonu, zklidnění ve vypjaté době a semknutí se v rodině i kolektivu. Období mezi vánočními svátky a Novým rokem je pak předurčeno k bilancování a plánování do budoucna. Radujme se z věcí, které se povedly, poučme se z chyb a nezdarů a važme si toho, že stále žijeme v relativním bezpečí, bohatství a svobodě. Letošní události nám ukázaly, že to není tak samozřejmé, jak jsme si mohli myslet.

V aktuálním čísle časopisu Česká stomatologie a praktické zubní lékařství najdete dva hlavní odborné články: praktické sdělení o možnostech implantace v laterálních úsecích horní čelisti a přehledový článek zabývající se problematikou mimojícnového refluxu a jeho možné souvislosti se vznikem zubních erozí.

Podzim přinesl řadu odborných akcí a o průběhu některých z nich vás stručně informujeme. Do příštího ročníku časopisu již máme připravenou řadu zajímavých odborných sdělení, máte se nač těšit.

Přeji Vám klidné prožití vánočních svátků v rodinném kruhu a hodně zdraví, štěstí a úspěchů v novém roce 2023.

MUDr. Martin Kapitán, Ph.D.

šéfredaktor


Labels
Maxillofacial surgery Orthodontics Dental medicine
Topics Journals
Login
Forgotten password

Enter the email address that you registered with. We will send you instructions on how to set a new password.

Login

Don‘t have an account?  Create new account

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#